Voedselbank Veldhoven leeft!

Voedselbank Veldhoven leeft!

Dat de voedselbank leeft, ondervinden we steeds vaker. Vrijwel wekelijks worden er, al dan niet anoniem, voedselpakketjes aangeboden.

Mensen die de kast opruimen en spullen tegenkomen, die ze niet meer gebruiken, voedsel wat opgeruimd moet worden vanwege verhuizing, dieet of na het overlijden van een familielid.

Eens in de zoveel weken komt er een jong gezin houdbare producten brengen, die ze speciaal voor de voedselbank inkopen. Zij vinden dat zij het zelf goed hebben en willen graag iets voor anderen betekenen.

Heel speciaal was een 7-jarig meisje dat spaart voor een goed doel. Als zij € 50,- bij elkaar gespaard heeft, zoekt zij een doel waar zij het aan wil geven. Afgelopen maand was de voedselbank de gelukkige. Zij was met haar vader naar de supermarkt gegaan en had zelf van alles gekocht. Lekkere dingen, voedzame dingen, een grote tas vol met houdbare producten. Wat een geweldig initiatief en wat een betrokkenheid!!

Ook nu in de oogsttijd brengen hobbytuinders hun teveel aan groenten en fruit naar de voedselbank. Verser, lekkerder kunnen we het niet hebben!

Wij zijn héél blij met al deze initiatieven, zonder deze goede gaven zouden wij niet wekelijks zo’n mooi pakket aan kunnen bieden. Wij voelen ons gesteund door vele Veldhovenaren!

Heel veel dank hiervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *