Rabobank Clubkas Campagne

Beste mensen,

De Rabobank Clubkas Campagne is van start gegaan! Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne verdeelt de Rabobank maar liefst

€ 125.000,- onder de verenigingen en stichtingen die zijn aangemeld voor de campagne. Niet de bank zelf, maar de leden beslissen over de verdeling van dit bedrag. Tot en met 30 april stemmen de leden op de clubs die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard en zo beslissen de leden welk bedrag de clubs ontvangen.

 Ook Voedselbank Veldhoven is aangemeld.

Graag willen wij je vragen je stem uit te brengen op Voedselbank Veldhoven, zodat we met zijn allen proberen om, van het mooie bedrag dat de Rabobank ter beschikking stelt, zoveel mogelijk bij onze Voedselbank te krijgen.

Stem op Voedselbank Veldhoven!!

Op 5 april hebben circa 22.000 leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven een stemkaart ontvangen. Deze leden kunnen van tot en met 30 april vijf stemmen op vijf verschillende stichtingen en verenigingen uitbrengen. Rabobank Eindhoven-Veldhoven stelt € 125.000,- ter beschikking.

Iedere stem is geld waard en daarom is het belangrijk dat Voedselbank Veldhoven zoveel mogelijk stemmen vergaart!

Begin mei worden de stemmen geteld en zal duidelijk worden wat de waarde per stem zal zijn. Deze waarde vermenigvuldigd met het aantal stemmen wordt het totaalbedrag dat elke stichting/vereniging zal ontvangen. Binnenkort maakt de bank bekend wanneer en waar de uitreiking van de cheques gaat plaatsvinden.

 

Klik hier om uw stem uit te brengen voor Voedselbank Veldhoven!!

 

Hartelijke groet,

Voedselbank Veldhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *