PLUS supermarkt actie groot succes!

De voedselinzameling bij de PLUS André en Joyce van Reijen zit erop. Drie dagen met elkaar hard werken, maar met veel plezier. En het resultaat daarvan mag er zijn; 6062 items! Geweldig, met dit resultaat kunnen wij onze cliënten in Veldhoven wekenlang een extra steuntje in de rug geven.

Graag bedank ik al onze vrijwilligers voor hun tomeloze inzet en medewerking. Mijn hartelijke dank gaat ook uit naar André van Reijen, Hugo, Marc, Jeroen en alle medewerkers van de PLUS. Hun betrokkenheid, vriendelijkheid en medewerking zowel bij de voorbereidingen en de uitvoering was fantastisch en mede daardoor was de actie een groot succes.

En natuurlijk mijn oprechte dank aan alle klanten van de PLUS. Als zij niet tot de koop van de aangeboden producten waren overgegaan, dan was de actie niet geslaagd. Ook zij waren zeer betrokken bij medemensen die (extra) hulp nodig hebben en daarmee ook bij het werk van de Voedselbank. Nogmaals zeg ik tegen jullie allemaal: heel, heel hartelijk bedankt voor jullie medewerking en medeleven met hen die het, om welke reden dan ook, niet zo goed hebben als wij en daarom onze hulp zo goed kunnen gebruiken.

Jan Schuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *