Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Dit jaar wordt er weer een concert georganiseerd met het Koninklijke Luchtmacht orkest in samenwerking met de Rotaryclub Eindhoven-Veldhoven, en wel op zaterdag 31 oktober 2015 in De Schalm. Dit is tevens het (her) openingsconcert voor De Schalm, die gedurende deze zomer drastisch is verbouwd.

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht heeft het prachtige concert ´Children Of The World´ gemaakt in samenwerking met Warchild. Dirigent majoor Jos Pommer neemt de toeschouwers muzikaal mee in de wereld van het kind om vervolgens in te zoomen op het individuele oorlogskind. ´Samen halen we de oorlog uit een kind´. Tijdens deze indrukwekkende show spelen het orkest en haar vocalisten nummers van o.a.  Stevie Wonder, Michael Jackson, The Script, Disney, Katy Perry en meer. Speciaal gecomponeerde arrangementen en filmbeelden op het grote led-scherm achter het orkest zorgen ervoor dat de toeschouwer mee wordt genomen in de muziek en de emotie voelt zoals bedoeld.  In een van de video´s vertelt bijvoorbeeld een oorlogskind zijn verhaal en roept op dat niet het verhaal van alle warchildren van nu te laten worden.

Ook dit jaar heeft de Rotary de Voedselbank Veldhoven als het Goede Doel gekozen. Zij gaan hun uiterste best doen om middelen bij elkaar te krijgen om voor ons een bestelbus aan te kunnen schaffen, zodat onze wekelijkse werkzaamheden een stuk gemakkelijker gaan worden. In plaats van het rijden met de aanhangers kunnen we dan onze spullen een stuk gemakkelijker in een verhoogde en verlengde bestelbus laden. En…mocht het allemaal gaan lukken mogelijk ook nog met een hydraulische lift.

Wilt u deze mooie, muzikale avond meemaken en tevens de Voedselbank Veldhoven steunen, neem dan voor de nog beperkte hoeveelheid vrije kaarten, kosten € 25,00 per stuk, contact op met Peter Willemse, peerwillemse@kpnmail.nl of 0653739253.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *