In memoriam Frans van den Boomen

Op woensdag 11 september werden wij opgeschrikt door het bericht dat Frans van den Boomen dinsdagavond plotseling overleden is.

Frans had de Voedselbank Veldhoven destijds ruimte aangeboden om de drie aanhangwagens te stallen in zijn grote hal en ook een gelegenheid om in een ruimte van zijn woning een extra vrieskist te plaatsen en stellingen voor extra opslag van houdbare voedselproducten. Frans was voor ons een collega op de achtergrond, een stille werker. Altijd vriendelijk, gastvrij en bereid om te helpen met in- en uitladen van producten die opgeslagen moesten worden. En altijd was er koffie die aan de grote keukentafel gedronken werd. En aan dezelfde tafel was er dan altijd veel praat. Wij hadden daarvoor niet altijd de tijd, hij vond dat dan jammer maar toonde wel begrip ervoor.

Wij zijn Frans heel veel dank verschuldigd. Op zaterdag 14 september hebben wij in de Willibrorduskerk in Zeelst (Veldhoven) tijdens een dienst afscheid van Frans genomen. Wij wensen zijn familie heel veel sterkte toe in de komende tijden.

Jan Schuur
– voorzitter van de Voedselbank Veldhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *