Gonnie Schuur: Lid in de Orde van Oranje Nassau

 

Het zal je maar overkomen… ’s Ochtends vroeg wordt er bij je aangebeld en staat ineens de burgemeester aan de voordeur. Om je feliciteren! Want koning Willem-Alexander heeft het ‘behaagd’ je te benoemen in 1 van de 6 graden van de Orde van Oranje Nassau. En dàt, dàt betekent dat je je voor de samenleving bijzonder verdienstelijk hebt gemaakt.
Bovenstaande is afgelopen Koningsdag maar liefst 15 Veldhovenaren overkomen. 15 Veldhovenaren die zich op een of andere wijze ingezet hebben voor de samenleving of dat nog altijd doen. En één van deze mensen is Gonnie Schuur, jarenlang samen met haar man zeer actief bij o.a. Voedselbank Veldhoven. Sinds 2004 is ze vrijwilliger en jarenlang bestuurslid van de Stichting Voedselbank in Veldhoven. Zij zorgt voor screening van cliënten en zet zich daarnaast in bij de verdeling en uitgifte van goederen.

Daarnaast is zij sinds 1988 vrijwilliger is bij de combinatie Unicef-Wereldwinkel in Veldhoven. Zij draaide tot 1997 winkeldiensten. Momenteel is zij oproepkracht voor de winkel. Van 1989 tot 2009 was ze penningmeester van de Diaconale Raad van de Protestante Kerk in Veldhoven.

 

Gonnie, proficiat!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *