• Voedselbank Veldhoven

  Er wordt heel veel voedsel weggegooid, terwijl zoveel mensen het goed kunnen gebruiken. De Voedselbank maakt van de nood een deugd en geeft mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug met voedselpakketten.

  De pakketten worden samengesteld met eten dat anders bij het afval zou belanden, maar dat nog gewoon geschikt is voor consumptie. Donateurs en vrijwilligers die de Voedselbank een warm hart toe dragen, maken dit mogelijk.

 • Food Drive Box

 • Wij verdelen de rest

  Stichting Voedselbank Veldhoven verstrekt wekelijks een gratis voedselpakket aan mensen die behoeftig zijn en onder de armoedegrens (moeten) leven.

  De inhoud van het voedselpakket bestaat uit ons door (onder andere) voedselproducenten, groothandels en winkelbedrijven gratis ter beschikking gestelde voedselproducten.

  Meer informatie

Laatste nieuws

 

 • Beekse Bergen

  Op Reis!!!!! Op zaterdag 24 mei mochten de kinderen op reis naar de Beekse bergen. Aangeboden en helemaal verzorgd door het ASML TF BIC Quality team. Om 9 uur vertrokken zij met een VIP-bus naar Hilvarenbeek. Met een rugzakje vol versnaperingen en drinken gingen ze op safari. Wilde dieren van zo dichtbij! Daarna nog varen […]

 • inzameling bij Jumbo Veldhoven

              De voedselbank heeft maar liefst: 1641 producten ingezameld bij de Jumbo.   Op vrijdag 8 juni hebben een aantal vrijwilligers van 9.00-19.00 uur voedsel voor de voedselbank in ontvangst genomen. 1641 houdbare artikelen zijn weer in voorraad voor onze cliënten.   Hartelijk dank aan de gulle gevers en aan […]

 • Rabo clubkascampagne

  Weer een groot succes!!!!   De RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE heeft maar liefst : € 4738,07 opgeleverd!!! Héél hartelijk dank aan alle mensen die op ons gestemd hebben en ons dus een warm hart toedragen!!!!Rabo clubkascampagne

 • Steun

  De stichting wordt onder andere gesteund door de Veldhovense rooms-katholieke kerken, de protestantse gemeente Veldhoven en verschillende bedrijven en particulieren. Wij hebben een heel goede samenwerking met de Gemeente Veldhoven, Maatschappelijk Werk, Bureau Sociaal Raadslieden, Stichting Leergeld en GGzE.

Dank aan onze sponsors, donateurs en begunstigers!