• Voedselbank Veldhoven

  Er wordt heel veel voedsel weggegooid, terwijl zoveel mensen het goed kunnen gebruiken. De Voedselbank maakt van de nood een deugd en geeft mensen die het nodig hebben een steuntje in de rug met voedselpakketten.

  De pakketten worden samengesteld met eten dat anders bij het afval zou belanden, maar dat nog gewoon geschikt is voor consumptie. Donateurs en vrijwilligers die de Voedselbank een warm hart toe dragen, maken dit mogelijk.

 • Food Drive Box

 • Wij verdelen de rest

  Stichting Voedselbank Veldhoven verstrekt wekelijks een gratis voedselpakket aan mensen die behoeftig zijn en onder de armoedegrens (moeten) leven.

  De inhoud van het voedselpakket bestaat uit ons door (onder andere) voedselproducenten, groothandels en winkelbedrijven gratis ter beschikking gestelde voedselproducten.

  Meer informatie

Laatste nieuws

 

 • Voedselproject basisschool St. Jan Duizel

  Op basisschool St. Jan in Duizel hebben de leerlingen zes weken lang aan een project rondom Voedsel gewerkt. Eén van de aandachtspunten was het werk van de voedselbank, gekoppeld aan een inzameling. Deze inzameling voor Voedselbank Veldhoven heeft ruim 300 producten opgeleverd. Een geweldig resultaat!!!! Leerlingen, ouders en leerkrachten heel hartelijk dank voor jullie steun […]

 • Rabo clubkascampagne 2018

  Ook Voedselbank Veldhoven doet weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Stemt u op ons?????? Als u lid bent van de Rabobank: Breng uw stem uit tussen 5 en 30 april! Ga naar clubkascampagne.nl/eindhoven-veldhoven en u kunt stemmen. Alvast heel hartelijk bedankt!

 • Sondervickcollege

  Een grote verrassing!!  De leerlingen van het Sondervickcollege hadden een grote verrassing voor de voedselbank! Naast inzameling van een grote hoeveelheid voedingsprodukten, organiseerde de school een sponsorloop en daarvan kregen wij van hen maar liefst: € 4.106,- Geweldig dat zoveel jongeren zich ingezet hebben voor de minderbedeelden onder ons! Wij zijn dankbaar dat zij aan […]

 • Steun

  De stichting wordt onder andere gesteund door de Veldhovense rooms-katholieke kerken, de protestantse gemeente Veldhoven en verschillende bedrijven en particulieren. Wij hebben een heel goede samenwerking met de Gemeente Veldhoven, Maatschappelijk Werk, Bureau Sociaal Raadslieden, Stichting Leergeld en GGzE.

Dank aan onze sponsors, donateurs en begunstigers!